Clipe de groază în familia Alexandrei Măceșanu. Familia victimei criminalului din Caracal a fost luată cu duba și dusă la Tribunalul OLT
Familia Alexandrei Măceșanu au trecut prin momente destul de tensionate, după ce judecătorii de la Tribunalul Olt care se ocupă de Dosarul Caracal au luat luat o hotărâre controversată.
Clipe de groază în familia Alexandrei Măceșanu. Este vorba despre proba cu martori, când, rudele adolescentei au fost luate cu duba, iar cele ale suspectului au fost citate legal, așa cum cere legea.
Clipe de groază în familia Alexandrei Măceșanu. Familia victimei criminalului din Caracal a fost luată cu duba și dusă la Tribunalul OLT
Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019 și, a doua zi după ce a fost răpită, ea reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență și să ceară ajutorul autorităților.
“Amână cauza la data de 28.07.2021, ora 09:30, pentru administrarea probei testimoniale, cu audierea martorilor menţionaţi în rechizitoriu. În acest sens se citează martorii:Ruxăndescu Alexandru, Bălan Daniela Florentina, Dincă Elena, Dincă Gheorghe Daniel, Dincă Mihai Adrian şi Sandu Valică. Emite mandate de aducere pentru martorii Măceşanu George şi Vlad Eugeniu Cătălin. Respinge cererea de probatoriu formulată de avocat Obîrşanu Carmen”, au decis magistrații, relatează publicația spynews.ro.
“Prorogă discutarea probei cu înscrisuri solicitată de avocat Obîrşanu Carmen întrucât, înscrisul constând în scrisoarea inculpatului Dincă Gheorghe adresată familiei Melencu, a fost depus la acest termen de judecată, după ce va fi observată de către instanţă, reprezentantul Ministerului Public şi celelalte părţi, pentru termenul acordat în cauză”, au mai decis judecătorii, conform sursei citate.
Curtea de Apel Craiova a judecat în februarie cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu, care s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă.
Avocatul familiei Măceşanu, Aurel Moldovan, a afirmat că au solicitat strămutarea acestui dosar, pentru că au „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta”, nu după probele administrate în această cauză.
„Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceşanu.