Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil! Marele anunț a venit la doar câteva luni după căsătorie: „Fată”

Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a dat vestea cea mare! Cei doi au în plan să devină părinți de fată!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Tinerii și-au oficializat relația în urmă cu doar doi ani, însă lururile între ei au evoluat foarte repede, drept pentru care s-au și căsătorit recent.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum fanii așteaptă cu sufletul la gură să treacă la pasul următor, acela de a-și întemeia o familie. Se pare că cei doi s-au gândit deja la acest lucru, iar vestea cea mare i-a bucurat enorm pe urmăritorii lor de pe rețelele de socializare!

Edward Sanda este foarte activ pe Instagram, acolo unde nu trece o zi fără să posteze câte ceva pentru urmăritorii lui, atât din viața profesională, cât și din cea personală. Recent, tânărul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a satisface curiozitățile fanilor, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea veste!

Un internaut curajos a profitat de ocazie pentru a afla ce-și doresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda în legătură cu viitorul lor copil: fetiță sau băiețel, iar amândoi au căzut de acord că și-ar dori ca primul lor bebeluș să fie „fată”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații de dragoste pe Instagram
Este mai mult decât evident că cei doi trăiesc o poveste de dragoste la care mulți doar visează, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber chiar pe conturile lor de Instagram. În urmă cu doar câteva săptămâni, Edward Sanda i-a făcut o declarație de dragoste partenerei lui de viață de-a dreptul impresionantă, spunându-i că este „perfecțiunea întruchipată”.

„Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare” , a mărturisit atunci artistul.