Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, reuniți pentru aniversarea mezinului lor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019.

În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Pe 24 ianuarie 2022, fiul cel mic al perechii, Nicholas, a împlinit 5 ani. Cu ocazia aniversării mezinului, fosta pereche s-a reunit.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, reuniți pentru aniversarea mezinului lor „S-a născut pe 24 ianuarie, acum 5 ani. ❤ Este cel mai vesel și pupăcios copil, inteligent, bun și foarte haios. Sunt cea mai fericită și împlinită! Te iubesc, Nico al meu! La mulți ani, fotbalistul meu”, a scris Claudia Pătrășcanu în mediul online. „A fost o petrecere minunată! Toți copiii au fost fericiți! 😊❤️ Felicitări, FC Nico! 😂❤️”, a mai scris solista pe Instagram.

Ulterior, despre reuniunea de familie, cântăreața a mai spus la Antena Stars: „Pentru mine, e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. (…) Ei au nevoie de amândoi. Cel mai important e să fim împreună măcar la aceste evenimente importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consider că ei doi trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani”.

„Eu cred că nu este cel mai important din lume să-ți ceri iertare în fața celuilalt. Consider că, atunci când greșești, trebuie să-ți dai seama, să realizezi și să nu mai repeți greșeala. Și, cel mai important e să-ți ceri iertare în fața lui Dumnezeu. (…) În viața mea a apărut un mare duhovnic. Datorită lui am putut să trec peste toată perioada grea și să mă regăsesc”, a completat artista.