Clădirea APACA din Capitală a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii intervin de urgenţă

Un incendiu a izbucnit, luni, la etajul patru al clădirii APACA din Capitală. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.

Clădirea APACA din Capitală a fost cuprinsă de flăcări. ISU BIF intervine pentru stingerea incendiului.
Incendiul a izbucnit la etajul patru al clădirii din Sectorul 6 şi se manifesta cu degajari mari de fum. Pompierii acţionează cu cinci autospeciale de stingere cu apa și spumă, un SMURD, o descarcere și o autoscara.

S-au constituit echipe de căutare-salvare şi se acționează din interior.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul a fost localizat şi că până la acest moment nu sunt victime.

„Incendiul s-a manifestat intr-o camera pe aproximativ 20-25 mp. Au ars material lemnos și maculatura”, informează sursa citată.

Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit, duminică, în Baloteşti, la un depozit al centrului de relaxare Therme, unul dintre locurile care, mai ales în zilele de weekend, sunt pline de bucureşteni.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în aceasta după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov.

Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta pe o suprafața de aproximativ 500-600 de metri. În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice.

Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 metri. Se lucrează pentru localizare. Pana la acest moment, nu sunt raportate victime. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare acestuia.”, informa ISU Bucureşti.