Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a avut parte de o surpriză excepțională

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns în România după șase luni de stat în Republica Dominicană.

Zanni și concurenții emisiunii au fost întâmpinați de sute de susținători la aeroportul Otopeni, dar și de persoanele dragi. Ce surpriză a primit Zannidache?

Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Câștigătorul Survivor România 2021 a avut parte de o surpriză excepțională
Cine l-a așteptat pe Zannidache la aeroport. Survivor România 2021 s-a terminat după șase luni în care concurenții s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga marele premiu. Ei bine, un singur concurent a plecat acasă cu 50.000 euro, iar acesta este Zannidache, din echipa Faimoșilor. Artistul s-a întors în România marți dimineață, fiind așteptat de sute de fani pe aeroportul Otopeni. Surpriza cea mare a venit din partea lui Alex Velea și băieții de la studio, care l-au așteptat pe câștigător.

După mai bine de jumătate de an, tânărul a avut ocazia să se întâlnească cu cei dragi și să se bucure împreună de reușită. De asemenea, concurenții Survivor România care au fost alături de Zanni în Marea finală au fost și ei întâmpinați la aeroport de susținătorii lor. Zannidache a oferit și primele declarații după ce a sosit în țară, mărturisind care este cea mai frumoasă amintire din timpul reality show-ului. Potrivit acestuia, cel mai frumos moment trăit la Survivor a fost atunci când a ieșit favorit, fiind votat de public. „Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. (…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.Asta a fost cel mai greu pentru mine, nu eram obișnuit cu susținerea asta. Fără ei (n.r. oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni.

Alături de el a fost și prezentatorul show-ului, Dan Pavel care l-a felicitat pe marele câștigător. Mai mult, acesta a menționat că emisiunea este reală iar tot ce s-a întâmplat a fost 100% adevărat.