Cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit când avea doar 14 ani

Despre îndrăgita concurentă din echipa chefului Sorin Scărlătescu lumea știe că este căsătorită, este de etnie romă și este pasionata de gătit, ea lucrând în acest domeniu.

Însă putini stiu cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite. Iată cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la doar 14 ani.

Narcisa Birjaru a devenit cunoscută publicului în ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Cine este soțul Narcisei Birjaru de la Chefi la Cuțite
Sezonul 9 al îndrăgitei emisiuni culinare este unul cu multe surprize. Publicul a avut ocazia să o cunoască în ediția 7 din acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” pe Narcisa Birjaru, o tânără care și-a propus să demonstreze că, deși este de etnie romă, poate găti numeroase rețete din mai toate marile bucătării ale lumii.

În vârstă de 24 de ani, tânăra este de meserie bucătar și gătește pentru un stand up comedy. Chiar dacă cu greu și-a putut stăpâni emoțiile din audiții, concurenta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o delicioasă rețetă de burger.

„Vreau să le arăt tuturor că pot, pentru că au fost foarte mulți care mi-au spus că nu pot”, a dezvăluit în audiții Narcisa Birjaru, abia putând să-și mai stăpânească lacrimile de emoție.