Cine este presupusul iubit al Lidiei Buble. Bărbatul are aproximativ 60 de ani și este un afacerist discret:

Lidia Buble pare să-și fi găsit fericire alături de un domn mai în vârstă, scrie presa tabloidă, care a și publicat numeroase imagini cu artista din România în compania afaceristului Horațiu Nicolau.

Lidia Buble a fost mereu discretă în privința relațiilor sale și continuă să se mențină pe aceeași linie și în ceea ce privește povestea de iubire pe care ar avea-o alături de afaceristul Horațiu Nicolau, un domn în vârstă de 60 de ani.

Cine este presupusul iubitul al Lidiei Buble. Afaceristul Horațiu Nicolau are 60 de ani
Cei doi nu s-au afișat public în mod oficial, însă au ieșit împreună la restaurante și la plimbare, iar paparazzi aflați pe urma lor i-au surprins împreună. Drept este că cei doi nu au avut niciun gest de tandrețe, însă informații pe surse vorbesc despre o relație între artista de 28 de ani și afaceristul de 60 de ani.

Prima relație oficială a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion, a fost cu actorul cubanez Harlys Becerra, însă legătura lor nu a rezistat. Se pare că Lidia Buble a trecut prin numeroase schimbări după ultimele două relații. Acesta a luat decizia de a se transforma, a șters tot ce avea pe rețelele de socializare și și-a făcut o schimbare radicală de look.

Se speculează de mult timp că Lidia Buble ar avea o relație cu fostul patron de la Telesport, Horațiu Nicolau, asta după ce ei au fost văzuți împreună, mai multe săptămâni la rând, la câteva restaurante de lux din Nordul Capitalei, dar și în club. Mai multe imagini cu cei doi pot fi văzute la sursa Mediaflux.ro.

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble. Despre Lidia se știe încă de la bun început că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea. Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și continuă să atragă privirile în mediul online.