Cine este Oana, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Călărași. Șoferul de 19 ani a încercat să evite un câine: ”Dumnezeule mare” / FOTO

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc sâmbătă seara în comuna Dragoș Vodă, din județul Călărași.
Din nefericire, în urma impactului extrem de violent, o tânără și-a pierdut viața. Oana avea doar 17 ani.
Șoferul mașinii, un prieten de-al victimei în vârstă de 19 ani, a încercat să evite un câine.
Cine este Oana, tânăra care a murit în accidentul de la Călărași
Pentru că circula cu o viteză mult prea mare și pentru că era începător, șoferul mașinii, tânărul în vârstă de doar 19 ani, a pierdut controlul volanului autoturismului și a lovit un stâlp. Ulterior, a ricoșat într-un gard.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași, plutonier adjutant șef, Ștefan-Ovidiu Tătăranu, cei doi nu erau singuri în autoturism, așadar în mașină se mai afla încă un tânăr, în vârstă de 17 ani.
Conform canalsud.ro, la locul accidentului au ajuns în cel mai scurt timp un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, într-unul din ele aflându-se și un medic.
Celelalte două victime sunt în stare gravă la spital
Șoferul autoturismului, în vârstă de 19 ani, s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Celălalt tânăr care se afla în mașină, în vârstă de 17 ani, a suferit excoriații la nivelul membrelor.
Cei doi tineri au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași. Din nefericire, cea de-a treia victimă, adolescenta pe nume Oana, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a decedat.
A fost scoasă din autoturism în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale de specialitate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
„Offfff Dumnezeule mare nu pot să cred..Dumnezeu sa te ierte înger frumos” / „Dumnezeu a ales să o ia mult prea devreme dintre noi un înger de copil și a lăsat o durere nemărginită părinților”, au scris apropiații tinerei pe rețelele de socializare.