Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite și cine este mama sa

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, a câștigat “Chefi la cuţite” 2021, sezonul 9.

Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar şi cu bunul simț şi atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiţiei.

Cu toate acestea, nu puțini au fost cei care au contestat meritul său de a câștiga Chefi la Cuțite.

Printre cei care i-au luat apărarea se numără Valentina Ioniță, “Lebaduța” din echipa mov.

„Primesc sute de mesaje că Narcisa nu merita să fie în finală. Am și eu o întrebare: cam ce ați vrea să facă?,” a scris Valentina Ioniță pe contul de Instagram

„Care este soluția? Că ați luat-o razna… Ce să facă, frate?! Zici că ea și-a dat puncte. Stați take it easy că parcă ați înnebunit,” a adăugat aceasta.

Semifinalista a menționat că înțelege punctul de vedere al oamenilor, dar că nu se poate face nimic. Ea a subliniat că Narcisa nu are nicio vină, iar oamenii nu sunt cu nimic afectați de acest lucru.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de Narcisa Birjaru, s-au numărat tocănița țigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învățat-o.

Cine este mama Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite
Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9, în vârstă de 24 de ani, e foarte apropiată de familia sa.

„La mulți ani mama mea! La mulți ani tuturor femeilor🤗”, este mesajul lăsat de tânăra de la „Chefi la cuțite” cu ocazia Zilei Internaționale a femeii.