Cine este jumătatea Ralucăi Turcan. Cu ce se ocupă soțul Ministrului Muncii din Guvernul Cîțu

Raluca Turcan este o femeie de carieră care activează în politică de ani buni. A ocupat funcția de premier în două Guverne și acum se află la conducerea Ministerului Muncii.

Este mereu în atenția publică grație funcției pe care o ocupă, însă pe cât de expusă este pe partea de carieră, pe atât de discretă este când vine vorba despre viață personală și familie.

Totuși se știe despre Raluca Turcan că este căsătorită cu un fost ziarist împreună cu care are un copil.

Cine este soțul Ralucăi Turcan
Raluca Turcan este căsătorită de 17 ani cu Valeriu Turcan, fost ziarist, care mai apoi a fost consultantul politic al lui Theodor Stolojan, apoi consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale în perioada 2007-2012.

Raluca și Valeriu Turcan au împreună un copil – un băiat în vârstă de 14 ani. Cei doi și-au unit destinele în 2004, la Mănăstirea Snagov, iar nași de cununie le-au fost politicianul Theodor Stolojan și soția acestuia.

Valeriu Turcan a fost bursier Chevening al Ministerului de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – Master of Arts in International Communications în cadrul The Institute of Communications Studies al Universității din Leeds.

Soțul Ralucăi Turcan a lucrat pentru Stolojan și pentru Traian Băsescu în perioada în care a fost președinte. În acest moment, Valeriu Turcan este doctorand în cadrul Universității București, funcție pe care o deține încă din 2005.

Valeriu Turcan deține două firme de consultanță
În afară de asta, soțul Ministrului Muncii în Guvernul Cîțu are două firme de consultanță și este angajat al unei companii.

Potrivit declarației de avere, Valeriu Turcan are venituri de 56.403 lei pe lună, ceea ce reprezintă 676.842 lei pe an, spre deosebire de soția sa ale cărei venituri sunt de 14.000 de lei/lună, adică 168.008 lei pe an.

Împreună, soții Turcan dețin mai multe conturi și depozite bancare cu peste 400.000 de euro, respectiv 200.000 lei.

În timp ce soția lui se află în atenția publică grației funcției pe care o deține, Valeriu Turcan este o fire mai retrasă, un om de comunicare ce face avere din consultanță.

????????????????????????????????????