Cine este iubitul secret al Savetei Bogdan. Motivul pentru care interpreta de muzică populară nu îi dezvăluie identitatea

Chiar daca îndrăgita interpretă de muzică populară apare des în lumina reflectoarelor, puțină lume știe

detalii inedite din viața acesteia. Spre exemplu, Saveta Bogdan are un iubit secret cu care are o relație de peste 20 de ani.

Întrebată de multe ori despre identitatea bărbatului, cântăreață a refuzat să dea explicații în acest sens.

În ciuda faptului că cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 20 de ani, nu au vrut să treacă la pasul următor, pentru că le este foarte bine așa.

Cine este iubitul secret al Savetei Bogdan
Deși apar des în emisiuni televizate, Saveta Bogdan și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. De curând, artista de muzică populară a dezvăluit și de ce a ales să facă așa.

Cântăreața se iubește de două decenii cu un bărbat divorțat care are doi copii.

Cântăreața a mărturisit că partenerul său de viață este tatăl a doi copii și că în ciuda faptului că formează un cuplu de mai bine de două decenii, nu au vrut să treacă la pasul următor, pentru că le este foarte bine așa.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. Astăzi a plecat în Ungaria, că are un proces.

Când este în țară ne vedem destul de des, dar nu stăm împreună. De Ziua Îndrăgostiților am cântat seara, am avut program și a fost foarte bine.

A venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. Pe el nu-l interesează popularitatea. Nu vreau să-i spun numele. Are și el problemele lui la serviciu și nu vrea să i se știe numele.