Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite. A înlocuit-o pe Gina Pistol

Gina Pistol se retrage din emisiunea Chefi la Cuțite, chiar la mijlocul sezonului 9. Deși a filmat, gravidă fiind, etapa preselecțiilor și cea a bootcamp-ului, Gina Pistol a fost nevoită să intre în concediu prenatal, fiind în ultimele luni de sarcină la momentul la care s-au filmat probele pe echipe în emisiunea Chefi la Cuțite sezonul 9, de la Antena 1.

Deși Speak i-a fost alături Ginei în faza audițiilor, ajutând-o în discuțiile cu familiile concurenților, emisiunea a avut nevoie și de o prezență feminină, mai precis, o prezentatoare.

Irina Fodor este noua prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite” sezon 9

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, de la Asia Express și de la Burlacul, va prezenta show-ul culinar, alături de Speak.

Gina Pistol de la ”Chefi la Cuțite” care e în concediu de maternitate, după ce a adus pe lume o fetiță. În episodul din 4 mai 2021, Irina Fodor îi va lua locul prezentatoarei Gina Pistol.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!