Cine este, de fapt, fiul Mirabelei Dauer. Motivul pentru care o reneagă pe artistă

Mirabela Dauer are un fiu cu care nu este în relații bune. De fapt, am putea spune că nu este în niciun fel de relație, pentru că Mirabela a declarat că băiatul ei nu vrea să aibă nicio legătură cu ea.

Dan Alexandru are acum 44 de ani.

El este rodul iubirii dintre Mirabela Dauer și Doru Traian Popovici. La divorț, băiatul a rămas în grija tatălui său, iar de atunci, artista a pierdut orice legătură cu fiul ei.

Cine este Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer
Într-un interviu pentru VIVA, Dan Alexandru a declarat că nu o consideră pe Mirabela Dauer mama lui, ci o solistă de muzică ușoară care îi este datoare cu niște bani.

Mirabela Dauer suferă din cauza faptului că fiul ei nu o recunoaște de mamă și nu vrea să aibă nicio legătură cu ea. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a vorbit despre cea mai mare supărare din viața ei.

Artista a spus că soțul ei, tatăl singurului ei copil, o bătea și că a susținut la divorț că ea este o femeie infidelă, reușind astfel să-i ia copilul.

Vedeta a lansat și o carte biografică în care a povestit viața ei.

Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică “Pe drumul vieţii”, potrivit clickpentrufemei.ro.

Mirabela crede că fiul ei a fost influențat să o vadă cu ochi răi și spune că băiatul nu o cunoaște cu adevărat. Artista este de părere că a făcut tot ce este posibil pentru a se apropia de Dan, care nu-și dorește această apropiere sub nicio formă.