Cine este, de fapt, sotia lui Mircea Bravo. Celebrul youtuber s-a casatorit: ce meserie are mireasa

Ieri a fost o zi importanta in viata lui Mircea Bravo! Celebrul youtuber s-a casatorit cu aleasa inimii lui, o tanara din Bistrita. Comediantul a fost atent cu privire la viata lui personala si nu a dorit sa o expuna public! In urma cu trei luni, Mircea Bravo a vorbit in premiera despre cea care urma sa-i devina mireasa!

Mircea Bravo a anunțat în urma cu o săptămână că se va căsători și iată că nu a pierdut deloc timpul. Joi, 16 iunie, a avut loc ceremonie, în Cluj-Napoca.

Așa cum era de așteptat, de la petrecere nu lipsit nici bunica comediantului, Tanti Lenuța, femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de YouTube.

Are o carieră de succes și se pare că la fel de bine îi merge și în plan personal. Vloggerul a spus astăzi DA în fața ofițerului stării civile, după ce de curând a anunțat că va face acest pas. A pregătit totul în mare tăcere și nu a spus data exactă a evenimentului, dar se pare că apropiații l-au dat de gol, publicând primele imagini.

“Am o relatie de aproape un an. Am avut inainte o relatie lunga, dar inainte sa incep toata treaba asta cu online-ul. La liceu si facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Parintii mei sunt foarte atenti, ma intreaba numai cum ma simt daca ma vad cu cineva, cum sunt, cum ma inteleg. Nu sunt genul care sa intrebe cand imi vii cu nepoti. Sunt foarte cuminti cu mine. Iubita mea e o fata la care tin. E o fata care lucreaza in domeniul universitar si ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoara, nu castiga o suma ridicata. As putea sa o implic in procesul de creatie in masura in care se simte confortabila, e vorba despre ea”, povestea Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, in urma cu trei luni.