Cine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Familia Sterp a fost mereu recunoscută pentru bunătatea de care dă dovadă.

Mama Geta a crescut singură 4 copii care au ajuns departe și acum este foarte mândră de ei.

Dar, în ultima perioadă, în lumea lor a apărut un copil pe nume Beni, care apare în aproape fiecare postare de pe rețelele de socializare. Iată care este povestea lui.

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. De curând, Geta, sora lui Culiță Sterp decis să posteze un videoclip alături de Beni și să explice exact cine este și cum a ajuns să locuiască cu ei. Băiatul are o poveste foarte tristă de viață.

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele’, a declarat, Geta, sora lui Culiță într-un material video postat pe Youtube.

Cine este Beni, copilul care este crescut de familia lui Culiță Sterp. Mai mult decât atât, mama Geta a povestit că atunci când s-a pus problema ca Beni să plece acasă la părinții lui, băiatul a refuzat.

„După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă.

„Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu îmi e rușine să zic. Nu am avut posibilitatea să merg acasă.

Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. Eu aici mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc’, a dezvăluit Beni.