Cine este Andrei, bărbatul de doar 37 de ani care s-a aruncat de pe podul Agigea. Acesta a fost dat dispărut de către familia lui în urmă cu două săptămâni

Andrei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, și-a pus capăt zilelor în această dimineață, aruncându-se de pe Podul Agigea direct în apele Canalului Dunăre-Marea. Este o veste șocantă care a cutremurat comunitatea locală și a lăsat în urmă o atmosferă de durere și tristețe în sânul familiei sale.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a aruncat de pe Podul Agigea

Înainte de a se arunca de pe Podul Agigea, bărbatul a frânat brusc și a oprit mașina pe mijlocul șoselei, provocând astfel și un accident minor. Această acțiune neașteptată a atras atenția martorilor și a declanșat un lanț de evenimente ce a culminat cu gestul său extrem, potrivit observatornews.

La fața locului au sosit de urgență echipele de intervenție, iar scafandrii au recuperat trupul neînsuflețit al lui Andrei din apele Canalului Dunăre-Marea. Deși cadrele medicale au depus eforturi remarcabile pentru a-l salva, bărbatul a pierdut lupta pentru viață, iar decesul său a fost declarat în ciuda intervenției prompte a echipelor de salvare.

Conform sursei menționate anterior, bărbatul care a intrat cu mașina în alt autoturism, în urma incidentului de pe Podul Agigea, a fost sancționat contravențional pentru că nu a păstrat distanța regulamentară.

Bărbatul era dat dispărut de către familia lui

Andrei, originar din Piatra Neamț, a fost declarat dispărut de către familia sa încă din data de 1 mai, potrivit observatornews.

Fiind șofer de TIR, se presupune că acesta ar fi fost în Iași pe data de 28 aprilie. Potrivit relatărilor, planul său era să se întoarcă acasă cu un microbuz în acea zi, însă nu s-a mai întors, fapt ce a stârnit îngrijorarea și disperarea celor apropiați.

În urma tragediei, o fetiță a rămas fără tată. Autoritățile au inițiat un dosar penal pentru ucidere din culpă, ducând investigații amănunțite pentru a înțelege cu exactitate circumstanțele care au dus la acest tragic incident.

Eforturile sunt orientate către identificarea tuturor elementelor relevante pentru a clarifica motivele care l-au determinat pe bărbatul de 37 de ani să recurgă la un gest atât de extrem, oferind astfel un răspuns în acest moment de profundă suferință pentru familia rămasă în urmă.