Cine este bărbatul care o sprijină pas cu pas pe Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „Mă ajută”

Alina Sorescu are parte de un adevărat sprijin din partea unui bărbat special, care îi este alături la fiecare pas.

La o lună după ce a anunțat divorțul de tatăl fetițelor sale, Alina Sorescu își dorește ca despărțirea legală să se producă mai repede și să poată să își vadă de viața sa, alături de micuțele Carolina și Raisa.

Îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat public faptul că ea și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu.

Mai mult decât atât, celebrul designer și-ar dori ca fetițele să locuiască la el, așa că a luat toate măsurile legale pentru ca acest lucru să se întâmple.

În aceste luni dificile pentru Alina Sorescu, artista a avut parte de un sprijin imens din partea părinților săi, care îi sunt alături în toate momentele fericite, dar și în momentele grele. Tatăl Alinei Sorescu este cel care o ajută cel mai mult în această perioadă, așa cum s-a întâmplat și înainte de căsătorie.

De altfel, cei doi au o relație extrem de apropiată.

Alina Sorescu, pregătită pentru o nouă relație?
Cât despre refacerea vieții, Alina Sorescu nu se grăbește să facă acest lucru și vrea să lase lucrurile să meargă de la sine, iar atunci când va apărea omul potrivit, aceasta nu va spune nu uneinoi povești de dragoste.