Cine era femeia din Timișoara

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme.

Caz extrem în Timișoara. O tânără mamă a căzut de pe un bloc de zece etaje, împreună cu doi copii mici. Ea și băiețelul de trei ani au murit pe loc.

Iar fetița de șase ani avea încă semne vitale când au ajuns ambulanțele acolo.

Însă medicii nu au putut să o salveze. Anchetatorii încearcă să afle ce a putut-o determina pe femeie, absolventă de psihologie, să facă așa ceva.

Apelul la 112 a fost făcut dimineață, la ora 9 și 46 de minute. Cei care locuiesc în bloc anunțau echipele de salvare că în fața imobilului sunt prăbușiți o femeie cu doi copii.

Femeia și băiețelul de 3 ani au murit pe loc, fetița de 6 ani după câteva zeci de minute

Locatar: ”Eram aici la mașină, luam niște obiecte personale din mașină și a strigat o femeie la mine – sună la poliție că

sunt trei oameni aici pe jos. N-am mai stat pe gânduri, am făcut zece pași de aici până în fața blocului, am văzut că

oamenii nu se mișcă și am sunat la 112. Nu mai mișcau, erau inconștienți”.

Imediat au fost trimise în misiune două ambulanțe, o motocicletă SMURD și o autospecială de intervenție. Pentru femeie și băiețelul cel mic, de 3 ani, nu se mai putea face nimic.

Fetiței de 6 ani i s-a acordat ajutor de urgență la fața locului, dar după câteva zeci de minute s-a prăpădit și ea.

Georgiana Badea, medic SMURD: ”Am găsit două persoane decedate, cu leziuni incompatibile cu viața. Pentru a treia persoană s-au început manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat”.

Ducea copiii la grădiniță, dar s-a întors din drum ca să se sinucidă
În scurt timp, anchetatorii au refăcut filmul teribil al dimineții. Femeia își luase cei doi copii să îi ducă la grădiniță.

Inexplicabil, s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. A lăsat în mașină toate bunurile de valoare, apoi a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

Bătrână: ”Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartela. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”.

De altfel, cei care locuiesc în bloc și-au dat seama imediat că nu e vorba despre o vecină de-a lor.

”Locatar: Eu cunosc cam toate familiile în bloc.
Reporter: Deci nu știți cine e doamna?
Locatar: Nu știu. Sus nu se poate că e închis, eu stau la etajul zece și eu am închis acolo să nu umble”.