Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer: „Nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască”

Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer? Fiul Mirabelei Dauer are acum 44 de ani, însă relația dintre el și mama lui a rămas aceeași – inexistentă.

Artista suferă fiindcă Dan Alexandru refuză să o vadă și mărturisește că încă speră într-o conciliere cu cel căruia i-a dat viață.

Fiul Mirabelei Dauer, acum în vârstă de 44 de ani, nu este în relații cu mama lui și, mai mult, după cum mărturisește artista, refuză să o vadă. Mirabela susține că a făcut tot posibilul pentru a-și apropia fiul, însă, dat fiind că, de la vârsta de 2 ani a crescut alături de tatăl său, este aproape o misiune imposibilă.

A avut și are o viață profesională împlinită, însă pentru Mirabela Dauer lucrurile nu au mers la fel de bine pe plan personal. La 74 de ani, artista a rămas cu un mare regret, acela că fiul ei, unicul ei copil, refuză să o vadă. Este vorba despre Dan Alexandru Popovici, cunoscut și ca Nanu, acum în vârstă de 44 de ani, de care artista a fost despărțită în mod nedrept pe când acesta era încă un copil. În tot acest timp, Nanu a crezut-o pe mama lui vinovată pentru tot ce s-a întâmplat și a refuzat orice contact cu ea. Astfel au trecut mai bine de 20 de ani. Recent, în podcastul lui Mihai Morar, artista a făcut o mărturisire dureroasă:

„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.
Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu!