Cine au fost primele două soții ale lui Toni Iuruc și de ce a divorțat de ele.

Simona Halep urmează să se căsătorească astăzi cu milionarul Toni Iuruc. Cu toate că cei doi se iubesc foarte mult, se pare că afaceristul are un trecut mai tumultos.

Cine au fost primele două soții ale lui Toni Iuruc și de ce a divorțat de ele. I-au fost aduse acuzații grave după despărțire

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună deja de aproximativ doi ani și par să se iubească foarte mult. Omul de afaceri este cu 13 ani mai în vârstă decât fostul lider mondial în tenisul feminin. Acest lucru nu-i încântă deloc pe părinții Simonei Halep, care potrivit mai multor surse media, sunt îngrijorați și de faptul că Toni Iuruc mai are două căsnicii eșuate la active.

Potrivit informațiilor, bărbatul a divorțat de cea de-a doua soție, când aceasta era însărcinată în cinci luni, însă susține că nu ar fi copilul lui. De altfel, ambele despărțiri au fost tumultoase, iar motivul separării a fost identic: infidelitatea celor două femei, cu care spera să-și petreacă întreaga viață.

Toni Iuruc a fost foarte îndrăgostit de prima sa soție, Alina. Aceasta era un model de top, dar care iubea enorm viața de noapte. Ea mergea frecvent în cluburi, unde consuma mult alcool și se distra alături de tineri bogați. La un moment dat, Toni Iuruc a aflat că partenera lui de viață îl și înșeală, așa că a pus capăt mariajului. Ulterior, actualul iubit al Simonei Helep a cunoscut-o apoi pe tânăra și frumoasa Liana, cu care a avut o relație timp de doi ani de zile. A cerut-o în căsătorie, iar petrecerea a avut loc în Mamaia, într-un local de lux. După zece luni, visul frumos s-a terminat. Toni a aflat că este din nou înșelat și că bebelușul pe care iubita lui îl aștepta ar fi al alturi bărbat.

Toni Iuruc speră ca relația cu Simona Halep să funcționeze
După ce și ultimul mariaj s-a terminat brusc, Toni Iuruc speră că a treia oară este cu noroc. Bărbatul a trecut printr-o stare de depresie intensă, asta până să înceapă povestea de iubire cu celebra jucătoare de tenis. Deși curtat de multe femei, fiind un om bogat și cu o prezență fizică plăcută, acesta nu a mai vrut să se implice în nicio relație, până la apriția Simonei Halep în peisaj.

Acum Toni Iuruc speră că a tras lozul câștigător și că-și va petrece tot restul vieții alături de cea mai iubită sportivă din România la ora actuală. Deși anul 2021 a a fost unul măcinat de accidentări, Simona Halep visează la medalia olimpică și la alte titluri câștigate în circuitul WTA.