Cine a fost prima iubire a lui Mihai Petre! În prezent este căsătorită cu un celebru prezentator TV

Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit în 2008, iar împreună au participat la Asia Express, competiție pe care au și câștigat-o.

Totuși, în adolescență, coregraful a avut o altă mare iubire, iar blondina este în prezent căsătorită cu un celebru prezentator TV.

Mihai și Elwira trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 20 de ani, dar înainte de frumoasa dansatoare, în viața coregrafului și-a făcut loc o altă femeie.

Totul se întâmpla când era în liceu, iar iubirea lor a fost una adolescentină. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Ea a fost prima iubire a lui Mihai Petre
Mihai Petre și Elwira au mai trăit povești de iubire înainte să se cunoască, să se căsătorească și mai ales să formeze o familie extrem de frumoasă. Iubita lui Mihai Petre din timpul liceului a fost chiar soția lui Mihai Morar, notează Cancan.ro.
Gabriela ar fi fost marea dragoste a lui Mihai Petre, în vremea în care amândoi erau la liceu. Totul ar fi început ca o prietenie, ce s-a transformat rapid într-o poveste de iubire adolescentină, care a durat ceva timp. Totul s-ar fi petrecut pe vremea când Mihai Petre avea doar 16 ani.

Mihai Petre și Elwira, poveste de dragoste de peste 10 ani
Mihai Petre și Elwira Duda s-au cunoscut în timpul unui concurs de dans, în Republica Moldova. Pasiunea comună i-a adus împreună, iar dragostea a luat naștere extrem de repede.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans.

Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova.

Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre, despre actuala lui soție.

Ce spune Mihai Petre despre viața de familie
Celebrul dansator Mihai Petre a spus că viața acestuia s-a schimbat radical de când a devenit părinte și că iubirea pe care o simte nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineață este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a declarat Mihai Petre.