Cele mai mari secrete ale Elenei Ceaușescu. Câți amanți avea soția dictatorului

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost unele dintre cele mai controversate personaje ale perioadei comuniste. Cei doi soți au scris istorie și au provocat o mulțime de suferințe celor care au apucat perioada în care ei se aflau la conducere.

Pe măsura funcției lor înalte, cei doi au avut și o mulțime de secrete despre care s-a aflat ulterior, dar mult mai renumită pentru aventurile ei a fost Elena Ceaușescu.

Elena Ceaușescu avea cinci amanți
Elena Ceaușescu a fost una dintre cele mai dorite femei. Soție de dictator, atrăgea atenția pe oriunde mergea, fie ea și la brațul soțului. Deși nu era o femeie cu o frumusețe ieșită din comun, se spune despre ea că i-a întors pe bărbați pe degete, după cum a vrut ea și era foarte admirată.

S-a zvonit de-a lungul timpului că a avut nu mai puțin de cinci amanți, lucru de care ar fi auzit și dictatorul, dar care nu l-a deranjat deloc. Printre cuceririle primei doamne se numără tatăl artistului Gheorghe Zamfir, Abraham Schechter, medicul cuplului dictatorial, Eftemie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, Victor Stănculescu și un soldat german. Aceștia au devenit celebri mai ales după ce s-a auzit că s-ar fi iubit cu soția dictatorului.

Se mai spune că s-ar fi iubit și cu Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae, dar asta înainte de a fi cu soțul ei. Cumnatul a declarat că ar fi cunoscut-o într-un alt mod pe Elena dinainte ca fratele său să o cucerească.

Cu ce secret a plecat Elena Ceaușescu în mormânt
După ce au fost uciși, cei doi soți nu au fost înmormântați în același loc, ci la 20 de metri distanță unul de celălalt. Ulterior, în anul 2010, Valentin Ceaușescu a cerut dezhumarea părințilot săi, pentru a-i aduce aproape unul de celălalt.

Îngropați în decembrie 1989 în cimitirul Ghencea, cei doi au ajuns unul lângă altul abia 21 de ani mai târziu. Mormântul lor a devenit loc de pelerinaj pentru mulți nostalgici comuniști, care vin acolo pentru a-și aminti de perioada trecută.

La deshumare, Elena a fost recunoscută după fișa sa dentară, dar și pe baza unor radiografii, în care se observă că în partea din spate a danturii, lucrată în aur, erau graate inițialele E.C. Despre acest lucru s-a aflat târziu și nimeni altcineva în afară de dentiști și cei care care au efectuat gravura nu știau acest secret.