Cea mai virală rețetă de biscuiți, de pe TikTok, a fost dezvăluită de Bunica Gherghina.

Bunica Gherghin a devenit rapid virală pe platforma TikTok. Clipurile și mâncărurile pe care le gătește au strâns sute de mii de aprecieri.
Femeia în vârstă de 72 de ani a explicat pas cu pas rețeta ei de biscuiți. Aceasta se prepară foarte ușor cu doar câteva ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie!
Bunica Gherghina a cucerit TikTok-ul cu rețeta ei de biscuiți
Bunica Gherghin are o nepoată care a simțit neapărat nevoie să o viralizeze pe femeie pe platforma TikTok, deoarece era conștientă de talentul bunicii în ceea ce ține de pregătirea mâncării.
În doar o lună și jumătate de când i-a făcut cont bunicii Gherghina, aceasta a strâns peste 110 000 de urmăritori, iar numărul lor continuă să crească.
Oamenii din sat o susțin, iar printre ei se numără și preotul, care i-a transmis bunicii că o susține în ceea ce face pe platforma socială, potrivit SpyNews.
Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina
Se prepară ușor și rapid cu doar câteva ingrediente:
  • ulei;
  • zahăr;
  • făină;
  • sare;
  • vanilie;
  • bicarbonat;
  • drojdie;
  • lapte fierbinte;
  • 8 ouă;
  • 2 căni de zahăr;
„Ia să vedeți voi ce biscuiți vă face mamaie aici, o bunătate! Mai întâi vă prezit ingredientele: ulei, zahăr, făină, sare, vanilie, bicarbonat, drojdie, lapte fierbinte, 8 ouă,2 căni de zahăr”, explică bunica Gherghina în filmuleţul postat pe TikTok.

BOMBĂ! Jennifer Lopez, goală la 53 de ani. Imaginile cu ea au făcut furori VIDEO Click aici sa vezi poza

 

Mod de preparare
„În acest ibric se pune o ceșcuță de lapte fierbinte în care se pune o lingură de bicarbonat. Amestecăm și punem aici, peste zahăr vanilie, o linguriță de sare și cele 8 ouă.
Trebuie să punem aceste cantități pentru ca rețeta normală să iasă bine.
Acum o să frământăm. Punem drojdia și 3 căni de făină.
Frământăm bine și lăsăm la odihnit. Acum lăsăm coca să se odihnească o oră.
Orice cocoloș de cocă în dăm prin făină, înainte să-l băgăm în mașină.
Apoi punem totul pe tavă și dăm la cuptor pentru 15 minute, la 250 de grade. Ia uitați ce frumusețe a ieșit!”, a mai explicat bunicuța Gherghina