Cea mai virală rețetă de biscuiți, de pe TikTok, a fost dezvăluită de Bunica Gherghina.

Bunica Gherghin a devenit rapid virală pe platforma TikTok. Clipurile și mâncărurile pe care le gătește au strâns sute de mii de aprecieri.
Femeia în vârstă de 72 de ani a explicat pas cu pas rețeta ei de biscuiți. Aceasta se prepară foarte ușor cu doar câteva ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie!
Bunica Gherghina a cucerit TikTok-ul cu rețeta ei de biscuiți
Bunica Gherghin are o nepoată care a simțit neapărat nevoie să o viralizeze pe femeie pe platforma TikTok, deoarece era conștientă de talentul bunicii în ceea ce ține de pregătirea mâncării.
În doar o lună și jumătate de când i-a făcut cont bunicii Gherghina, aceasta a strâns peste 110 000 de urmăritori, iar numărul lor continuă să crească.
Oamenii din sat o susțin, iar printre ei se numără și preotul, care i-a transmis bunicii că o susține în ceea ce face pe platforma socială, potrivit SpyNews.
Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina
Se prepară ușor și rapid cu doar câteva ingrediente:
  • ulei;
  • zahăr;
  • făină;
  • sare;
  • vanilie;
  • bicarbonat;
  • drojdie;
  • lapte fierbinte;
  • 8 ouă;
  • 2 căni de zahăr;
„Ia să vedeți voi ce biscuiți vă face mamaie aici, o bunătate! Mai întâi vă prezit ingredientele: ulei, zahăr, făină, sare, vanilie, bicarbonat, drojdie, lapte fierbinte, 8 ouă,2 căni de zahăr”, explică bunica Gherghina în filmuleţul postat pe TikTok.

https://citestiri.com/index.php/2022/07/25/bomba-jennifer-lopez-goala-la-53-de-ani-imaginile-cu-ea-au-facut-furori-video/

 

Mod de preparare
„În acest ibric se pune o ceșcuță de lapte fierbinte în care se pune o lingură de bicarbonat. Amestecăm și punem aici, peste zahăr vanilie, o linguriță de sare și cele 8 ouă.
Trebuie să punem aceste cantități pentru ca rețeta normală să iasă bine.
Acum o să frământăm. Punem drojdia și 3 căni de făină.
Frământăm bine și lăsăm la odihnit. Acum lăsăm coca să se odihnească o oră.
Orice cocoloș de cocă în dăm prin făină, înainte să-l băgăm în mașină.
Apoi punem totul pe tavă și dăm la cuptor pentru 15 minute, la 250 de grade. Ia uitați ce frumusețe a ieșit!”, a mai explicat bunicuța Gherghina