Ce transformare: fetiţa Danielei Gyorfi e o adevărată domnișoară!

Fetiţa Danielei Gyorfi (53 ani) şi a lui George Tal s-a transformat într-o adevărată domnişoară! Maria are aproape 12 ani şi a terminat clasa a IV-a, iar părinţii ei sunt foarte mândri de ea! Fetiţa artistei a fost extrem de cochetă la serbarea de la şcoală, care a marcat finalul clasei a IV-a!

Daniela Gyorfi ne-a povestit că Maria a strălucit la serbare și a purtat o pereche de pantofi cu toc mic pentru că asta și-a dorit!

„Da, Maria a fost foarte frumoasă la serbare. A terminat clasa a patra şi suntem foarte încântaţi şi mândri de ea! A purtat la festivitate o rochie tip prinţesă pe care a primit-o cadou de la naşa ei, Silvia. Diadema i-am luat-o eu şi ea şi-a dorit să încalţe nişte pantofi cu puţin toc”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Click!

Fetiţa Danielei Gyorfi a început să fie din ce în ce mai atentă la vestimentaţie şi îşi adoră mama. De la ea a învăţat să fie aşa cochetă şi aranjată. Acum că a intrat în vacanţa de vară, Maria Gyorfi Tal îşi doreşte să o însoţească pe mama ei la concerte şi va merge cu familia la mare.

Maria Tal are doar 12 ani, dar deja este obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu atenția pe care o primește. Fiica Danielei Gyorfi a prezentat o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță numită „Maria întreabă, adulții se confesează”.

Fetița s-a descurcat exemplar, ba chiar a reușit să le pună pe vedete în dificultate cu întrebările pe care le-a adresat. Între invitații Mariei s-au numărat Marian Drăgulescu, pe care l-a chestionat dezinvoltă despre noua iubită, dar și Laura Cosoi, pe care a întrebat-o cum a reușit să facă față popularității.