Ce surpriză! Primul lucru făcut de Reghe când s-a întors acasă la Anamaria Prodan: “A stat cu capul în jos”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a făcut Reghe, la un an de la despărțire, atunci când s-au întâlnit.
Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu a picat ca un trăsnet pentru întreg showbiz-ul românesc, însă în special pentru fanii celor doi soți.
A trecut deja mai bine de un an de când antrenorul și impresara și-au spus ”Adio”, iar recent, Reghe și Anamaria s-au întâlnit, blondina dezvăluind ce a făcut soțul său, atunci când a venit
la ea acasă.
Întâlnirea dintre cei doi nu a durat mult
La un an de când au decis că vor merge pe drumuri separate, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf s-au întâlnit la impresară acasă, acolo unde vedeta locuiește alături de copiii ei, însă blondina susține că respectiva întâlnire nu a durat mult, dezvăluind și ce a făcut, mai exact, antrenorul, atunci când s-au văzut.
Deși nu a oferit detalii despre subiectele pe care le-au abordat, Anamaria Prodan a explicat cum s-a desfășurat întâlnirea, precizând că Reghe nu a stat mai mult de 15 minute în locuința ei. De asemenea, impresara a mai spus că fostul soț nu ar fi privit-o în ochi și a stat tot timpul cu privirea în pământ.
Totodată, Anamaria Prodan a mai precizat că nu vrea să mai aibă niciun fel de relație cu tatăl fiului ei.
„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”, a spus vedeta.
Anamaria Prodan iubește din nou
Deși are sufletul deschis pentru o nouă relație, Anamaria Prodan spune că nu se va afișa cu niciun bărbat, asta până când procesul de divorț nu se va definitiva, deoarece până
la acel pas, aceasta este tot o femeie căsătorită legal.
„Eu sunt foarte fericită, eu am o altfel de educație, provin dintr-o altă lume.
Eu până în ziua în care o să fiu divorțată, o să fiu Anamaria Prodan singură, cu copiii mei cu foarte mulți admiratori și prieteni care vor rămâne la nivelul ăsta. În ziua în care se va pronunța divorțul, atunci o să mă afișez fără niciun fel de problemă” , a mărturisit Anamaria Prodan.