Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în toaletă.

Bicarbonatul de sodiu face minuni!

Cu siguranță îl ai întotdeauna pe raftul din bucătărie, dar nu știai câte miracole poate face

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre ingredientele care nu lipsesc din nicio bucătărie.

Acesta este apreciat de mii de gospodine, datorită numeroaselor întrebuințări pe care le are.

Pe lângă faptul că este folosit în prepararea anumitor mâncăruri, bicarbonatul are un rol eficient în curățarea și eliminarea grăsimilor dar și în rezolvarea altor probleme.

Cu siguranță mulți știu deja ce efecte uimitoare are bicarbonatul în numeroase întrebuințări, însă, puțini sunt cei care știu ce minuni face praful alb dacă îl folosești pentru toaletă.

Minunile pe care le face bicarbonatul pentru vasul de W.C

Dacă nicio soluție nu are efect împotriva mizeriei din vasul de toaletă, ai ghicit! Bicarbonatul de sodiu este alegerea potrivită. Acesta va curăța atât chiuveta cât și vasul de toaletă în doar câteva minute. Iată ce trebuie să faci pentru a îndepărta suprafețele murdare cu ajutorul bicarbonatului. Presărați bicarbonatul de sodiu pe pereții bazinului și frecați cu un burete umed.

Rezultatul va fi de-a dreptul uimitor. În plus, praful alb face minuni și pentru chiuvetă sau alte corpuri din baie sau bucătărie. Te ajută să îndepărtezi mirosurile neplăcute, să scapi de petele dificile sau de mizeria excesivă. În plus acesta contribuie la igienizarea cuptorului, frigiderului, veselei și gresiei fără să mai apelezi la produsele pline de chimicale, din comerț.

Alte beneficii ale bicarbonatului de sodiu
Curăță aragazul

Dacă vei folosi bicarbonat pe partea metalică a aragazului, totul va străluci. Nu uita să stropești înainte cu puțin oțet, apoi presară bicarbonat și freacă cu un burete moale. Curăță cu șervețele de hârtie și vei vedea cum sclipește totul!

Desfundă chiuveta și elimină murdăria de pe veselă

Pentru a desfunda chiuveta, trebuie să torni pe scurgere o cană de bicarbonat și o ceașcă de oțet fierbinte. După ce ai lăsat să acționeze un minut, pune un litru de apă fierbinte. În plus, pentru o curățare perfectă a vaselor, poți pune câteva lingurițe de bicarbonat în detergent. Va elimina petele de arsuri de pe tigăi și oale.