Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa: „Nu mă ascund”

Florin Vasilică și mama sa sunt implicați într-un scandal de proporții.

De curând, interpretul de muzică populară chiar a făcut o serie de declarații șocante la adresa celei care i-a dat viață.

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis de la ce a pornit întreaga discuție și ce își dorește, de fapt, de la familie.

În urmă cu doar câteva zile, Florin Vasilică a avut o reacție total neașteptată.

Mai exact, a jignit-o foarte tare pe mama sa, așa cum niciun copil nu ar trebui să o facă. Totuși, se pare că la mijloc ar fi vorba de o ceartă mai veche.

În cadrul unui interviu, interpretul de muzică populară a spus de la ce a pornit întreg scandalul, dar și ce își dorește de la cea care i-a dat viață.

Florin Vasilică spunea, în urmă cu doar câteva zile, că a fost extrem de deranjat de faptul că mama sa i-a cerut cheia de la locuința lui. Ulterior, artistul a jignit-o foarte tare pe cea care i-a dat viață.

Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită

și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!’, a fost mesajul postat de Florin Vasilică, în urmă cu câteva zile.

Ei bine, interpretul de muzică populară a decis să spună acum adevărul despre ceea ce se întâmplă între el și mama sa. Mai exact, Florin susține că are niște traume pe care nu i le poate șterge nimeni. Nu concepe ideea să îi fie cerută cheia de la locuința sa, mai ales că el nu o are pe cea de la casa părinților săi.