Ce scrie presa italiană despre relaţia dintre Loredana Groza şi Nick Casciaro. Acum e totul clar

Nick Casciaro este câștigătorul celui de-al zecelea sezon ”X Factor” de la Antena 1. În data de 23 decembrie 2021,

artistul a reușit să cucerească scena din București cu cele trei melodii pe care le-a interpretat.

Concurentul Loredanei Groza a reușit să strângă cele mai multe voturi și, astfel, să devină marele câștigător.

După aceea, însă, bărbatul a mai rămas în România, iar timpul și l-a petrecut și în compania celebrei artiste. Ce scrie presa italiană despre relația dintre cei doi?

Nu de puține ori Loredana Groza s-a filmat în compania lui Nick Casciaro, marele câștigător al celui de-al zecelea sezon „X Factor” de la Antena 1. După ce au petrecut timp în România, mergând în diferite localuri și făcând diferite activități, de data aceasta se află în Italia. Cei doi au mers la un studio pentru a înregistra o piesă și, de asemenea, au făcut o vizită la sediul consilierului pentru cultură, Guido Trebo. Pe rețelele de socializare, Loredana Groza a distribuit un articol care a apărut în presa din Italia și prin care jurnaliștii au descris-o pe aceasta ca fiind ”cântăreață – compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscut a televiziunii românești”.

Ce scrie presa italiană despre relaţia dintre Loredana Groza şi Nick Casciaro
Loredana Groza a fost mentorul artistului Nick Casciaro, în emisiunea ”X Factor” de la Antena 1. Mai mult decât atât, italianul a reușit să cucerească publicul cu vocea sa și să fie cel mai votat concurent al celui de-al zecelea sezon al show-ului.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014. Nick Casciaro a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută a televiziunii românești”, scrie presa din Italia.