Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei Elisabeta. Documentul a fost făcut public

A fost publicat certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a. Documentul a făcut făcut public la trei săptămâni de la trecerea în neființă a celui mai longeviv monarh britanic.

Regina Angliei a murit la data de 8 septembrie, în timp ce se afla la reședința sa de vară, castelul Balmoral din Scoția.

Certificatul de deces al Regina Elisabeta a II-a a fost făcut public. În document se arată că suverana în vârstă de 96 de ani a murit de bătrânețe.

Cea care i-a fost alături Reginei în ultimele 24 de ore din viață a fost fiica sa, Prințesa Ana, care a semnat certificatul de deces.

Potrivit documentului, Regina Elisabeta a II-a a murit la ora 15.10 pe data de 8 septembrie, la castelul Balmoral din Scoția, reședința de vară a Reginei.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost certificată de medicul legist Douglas James Allan Glass.

Cine i-a fost alături Reginei în ultimele clipe din viață
În cursul zilei de 8 septembrie, starea de sănătate a Reginei s-a înrăutățit brusc, iar membrii

Familiei Regale Britanice au început să se adune la Castelul Balmoral pentru a fi lângă Elisabeta a II-a.

Cei care au ajuns în timp util pentru a-și lua rămas-bun de la Regină au fost Regele Charles și Anne, care erau deja în Scoția.

Ceilalți copii ai Reginei, Ducele de York și Contele de Wessex, precum și nepotul Prințul William au ajuns prea târziu la castel.

Regina deja murise. Din nefericire, nici Prințul Harry nu a reușit să ajungă la timp pentru a-i fi alături Reginei în ultimele clipe.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a rămas inițial la castelul Windsor, cu prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, dar apoi s-a deplasat spre Balmoral.

De altfel, Kate a participat alături de Charlotte și George la funeraliile Reginei, în timp ce micuțul Louis a rămas acasă, fiind prea mic pentru a înțelege ceea ce se întâmplă.

Regina Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic și al doilea cel mai longeviv monarh din istorie, după Ludovic al XIV-lea al Franţei care a avut o domnie mai lungă, rămânând pe tron mai bine de 72 de ani.