Ce salariu lua Gina Pistol la Chefi la cuțite. Tot atât va lua și Irina Fodor, noua prezentatoare de la Antena 1?

Schimbare majoră la Chefi la cuțite. Sezonul 9 al emisiunii nu va mai fi prezentat de către Gina Pistol, pentru că aceasta este în concediu de maternitate. Recent, vedeta a devenit mamă și e de la sine înțeles că are nevoie să se refacă și să petreacă acasă primele luni din viața copilului ei.

Cu toate astea, proiectele la cârma cărora Gina a fost timp de mai mulți ani trebuie să continue, iar producătorii au găsit soluții. La Chefi la cuțite, Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor în locul Ginei Pistol, la Chefi la cuțite
Din moment ce s-a făcut rocada între cele două, fanii emisiunii sunt curioși cum se va descurca noua prezentatoare a show-ului culinar, dar și care va fi remunerația pentru acest job. Conform unor surse Impact, se pare că pentru Chefi la cuțite, Gina Pistol primea în jur de 15.000 de euro pe sezon. Nu se știe însă dacă aceeași sumă îi va reveni și Irinei Fodor, sau va primi mai puțin, dat fiind că este prima dată când se află la cârma unui show de așa mare anvergură.

Irina Fodor este de profesie jurnalistă, a fost reporter și apoi prezentator al emisiunii Poveștiri adevărate de pe postul de televiziune Acasă. Totodată, Irina a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting.

Se pare că acum a ridicat nivelul și se va afla la cârma show-ului culinar Chefi la cuțite, sezonul 9. Irina Fodor îl va avea co-prezentator pe Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu.

Cine va prezenta Asia Express
Dacă în cazul emisiunii-concurs Chefi la cuțite, este oficială rocada dintre Gina Pistol și Irina Fodor, se pune întrebarea cine o va înlocui pe Gina la emisiunea-aventură Asia Express. Și aici se pare că Gina Pistol încasa pe sezon în jur de 15.000 de euro. Se vehiculează mai multe nume, dar nimic nu e cert. Nici măcar locația în care se vor desfășura filmările nu este cunoscută publicului larg. Există informații cum că emisiunea și-ar putea schimba denumirea pentru că filmările nu vor mai avea loc în Asia, ci în Rusia și Turcia.

Rămâne de văzut ce noutăți vor apărea pe acest subiect. Un lucru e cert: Gina Pistol pune pe pauză cele două proiecte de televiziune care au consacrat-o: Chefi la cuțite și Asia Express. Iubita lui Smiley rămâne acasă alături de artist și de fetița lor Josephine Ana Maria.