Ce salarii au angajații Profi. Cât câștigă o vânzătoare sau cei din funcțiile de conducere

Profi este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine din țară. Îl găsim atât in orașele mari, dar și in localități mai mici. Este răspândit în toată România și este un supermarket cu prețuri avantajoase și se pare că și salarii pe măsură. Află cât câștiga un angajat Profi dacă vrei să îți începi și tu cariera acolo.

Ce salarii au angajații Profi

Profi este unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din țară, care are peste 16.000 de angajați. Majoritatea sunt aici pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă că sunt multumiți de locul lor de muncă și mai ales de salariul pe care îl obțin. Veniturile lunare diferă, însă, de la un magazin la altul.

De exemplu, un lucrător comercial primește un salariu de 1.450 de lei net pe lună, în timp ce un casier primește 2.000 de lei net pe lună, plus tichete de masă în valoare de 440 de lei lunar. Aceștia mai au parte și de bonusuri pentru serviciile pe care le prestează și salariul lor poate creste, mai ales dacă lucrează in magazine cu o poziție bună și care au vânzare mare.

Un șef de magazin primește, în funcție de localitate, între 2.800 și 4.200 de lei, la care se adaugă tichete de masă și bonusuri. Acestea au valori diferite, în funcție de vânzările din luna respectivă. Un salariu mare primește in fiecare lună și un șef de tură sau un proiect manager, care sunt remunerați cu cel puțin 3000 de lei, la care se mai Adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei.