Ce să iei dimineața, înainte de micul dejun, ca să previi bolile grave. Mulți fac asta și au simțit diferența

De-a lungul timpului oamenii au găsit tot felul de variante prin care să prevină bolile și să mențină sănătatea organismului. Pentru a ne ține departe de medicamente și de probleme digestive, dar nu numai, mulți au apelat la usturoi, alții la miere de albine.

Folosit de cele mai multe ori ca și condiment, usturoiul are beneficii importante asupra sănătății noastre. În ceea ce privește mierea de albine, o linguriță pe zi crește rezistența la stres și te energizează pentru întreaga zi.

Usturoi consumat dimineața pe stomacul gol
Usturoiul poate fi mâncat pe stomacul gol, dar cel mai indicat este să fie înghițit. Un cățel de usturoi pe zi, înghițit dimineața, înainte de micul dejun, face minuni pentru organismul nostru.

Usturoiul întărește corpul în lupta cu bolile, previne bolile, având numeroase substanțe active în compoziția sa.

Are capacitatea de a stimula producţia naturală de anticorpi din organism şi combate infecţiile, distrugând sute de tipuri de bacterii şi virusuri.

Usturoiul conține un antibiotic natural care se numește alicină și care este capabil să distrugă germenii patogeni fără să afecteze flora microbiană.

Trebuie să știți că o uncie, adică 28 de grame conțin peste 200 de substanțe active, cum ar fi: potasiu, fosfor, o cantitate impresionantă de vitamina B și C, precum și calciu și proteine.

Mangan: 23% din doza zilnică recomandată
Vitamina B6: 17% din dzr
Vitamina C: 15% din dzr
Seleniu: 6% din dzr
Fibră: 0,6 grame

Usturoiul este una dintre cele mai puternice arme pe care le putem avea pentru susținerea sistemului imunitar. Are capacitatea de a stimula producția naturală de anticorpi din organism și combate infecțiile, distrugând sute de tipuri de bacterii și virusuri, a spus dr. Oana Cuzino.

Beneficii usturoi: accelerează vindecarea rănilor, este un antibiotic natural și antiarazitar, oferă protecție împotriva radicalilor liberi, reduce tensiunea arterială, este anticancerigen și detoxifiant.

O linguriță de miere dimineața pe stomacul gol
Mierea de albine consumată dimineața pe stomacul gol face minuni pentru organismul nostru, dar și pentru starea de spirit. O linguriță de miere înainte de micul dejun ne energizează pentru întreaga zi, crește rezistența la stres, întărește sistemul imunitar, unghiile și părul, îmbunătățește starea de spirit și învelește pereții stomacului, prevenind astfel bolile tractului gastro-intestinal.