Ce s-a întâmplat cu văduva lui Dan Spătaru. Nu își poate reveni: “Văd negru totul…”

Dan Spătaru a lăsat în urma sa o soție îndurerată care îi simte lipsa în fiecare zi. Recent, Sidonia Spătaru a trecut printr-un eveniment nefericit, mai exact un accident în urma căruia a ajuns la spital. Iată ce s-a întâmplat cu văduva regretatului artist Dan Spătaru.

Ce s-a întâmplat cu văduva lui Dan Spătaru

Sidonia Spătaru a fost implicată într-un incident în urma căruia și-a rupt o mână. Văduva regretatului artist Dan Spătaru a ajuns pe mâna medicilor după ce a căzut pe stradă. Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, când aceasta se întorcea din vacanță. Din fericire, acum este în afara oricărui pericol.

Sidonia Spătaru a alunecat pe un canal și a căzut în plină stradă. Din instinct a pus mâna la cap, suferind astfel o fractură. Medicii i-au pus mâna în ghips. Văduva lui Dan Spătaru a rămas cu o teamă în urma acestui incident și evită să mai plece singură de acasă. Încearcă să se descurce cu o singură mână acum pentru că stânga este în ghips și nu o poate folosi deloc.

Am căzut, am mâna în ghips. Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și am pus mâna, din instinct. Când am căzut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat să deschid ușa portierei de la mașină, că am pus piciorul pe un canal și am alunecat. Eu, de fel, sunt neatentă și repezită. Acum am prins o frică, că îmi e teamă să mai merg singură. Dana și-a luat liber acum, de la serviciu, să mă ducă, să mă aducă… de la medic. Nu pot face nimic cu mâna stângă, nu am forță’, a declarat, pentru FANATIK, Sidonia Spătaru.