Ce s-a întâmplat cu Nuți, cea mai cunoscută bonă din România! Anamaria Prodan a făcut un gest impresionat pentru angajata ei

Familia Reghecampf nu trece prin cea mai bună perioadă, asta după ce s-a iscat un scandal între Anamaria Prodan și soțul ei.

În tot acest balamuc, ies noi detalii despre familia lor, inclusiv ce s-a întâmplat cu bona acestora.

Ce s-a întâmplat cu Nuți, cea mai cunoscută bonă din România

După ce au apărut zvonuri cum că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, cei doi au fost în atenția presei cu fiecare detaliu. Iată că, în tot acest scandal creat în jurul familiei milionarilor, au ieșit la iveală detalii despre o parte din trecutul celor doi.

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a avut o angajată, o bonă pentru copiii ei. Aceasta a devenit rapid cea mai cunoscută bonă din România, fiind prezentă în eality-show-ul produs de impresară.

Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, este acum un membru important în familia lui Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Încă de la începutul relației dintre ei, Nuți a fost mâna dreaptă a celor doi şi avea grijă ca totul să meargă perfect. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu s-au plâns niciodată de modul în care se

descurca Nuţi, o femeie împlinită pe toate planurile. Avea un loc de muncă foarte bine plătit, dar şi un iubit, pe numele său Victor, care era şoferul sexy-impresarei Anamaria Prodan.

Victor, iubitul lui Nuţi, era non-stop cu Anamaria Prodan mergând cu ea în orice loc din Capitală şi nu numai. La fel ca şi partenera sa, Victor era plătit regeşte de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, neavând niciun motiv să se plângă, pentru că fiica Ionelei Prodan nu se amesteca în niciun fel în viaţa lui personală.