Ce s-a întâmplat cu Liviu, fostul soț al Israelei, după moartea acesteia. Ce face acum bărbatul care dispăruse fără urmă

Liviu Arteni și Israela Vodovoz au format unul din cele mai pestrițe cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, povestea lor de dragoste cu năbădăi s-a încheiat în anul 2018, atunci când femeia s-a

stins din viață la vârsta de 70 de ani. La scurt timp după moartea Israelei, Liviu dispăruse fără urmă. Din acel an nimeni n-a mai știut nimic despre el.

Ce s-a întâmplat cu Liviu, fostul soț al Israelei, după moartea acesteia. Ce face acum bărbatul care dispăruse fără urmă
În 2008, Liviu Arteni s-a căsătorit cu Israela Vodovoz. Ei au format unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz. Diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal. În decembrie 2016, aceștia au semnat actele de divorț. Ulterior, Israela a susținut că a fost victima violenței domestice.

În 2018, după ce Israela s-a stins din viață, Liviu s-a făcut nevăzut.

Ce face acum Liviu Arteni, bărbatul care dispăruse fără urmă
Deși au apărut mai multe zvonuri despre fostul soț al Israelei, acum s-a aflat exact ce face Liviu. Bărbatul s-a întors de câțiva ani în România. El locuiește într-o localitate din apropierea orașului Călărași, potrivit wowbiz.ro.

Liviu Arteni are o fermă mică din care se întreține. El și-a construit o casă în comuna Dorobanțu din județul Călărași. Vecinii spun despre el că este un om muncitor, dar retras. Se pare că acesta a apelat și la o schimbare de look. A decis să nu mai poarte părul lung, cum o făcea acum câțiva ani.

Liviu nu s-a recăsătorit după moartea Israelei
În ciuda tuturor zvonurilor, Liviu Arteni nu s-a recăsătorit. După ce a părăsit-o pe Israela Vodovoz, Liviu Arteni a locuit o vreme la un cămin din Bacău, după care a plecat în Anglia și apoi în Spania, la Alicante.