Ce s-a întâmplat cu Dan Ciotoi, artistul anilor ’90

Ce mai face Dan Ciotoi, artistul cunoscut de toată lumea mai ales pentru celebrul hit al anilor ’90: S-a rupt lanțul de iubire.

Formația Generic a avut un succes răsunător și este întrebată și acum pentru că multe din melodii au rămas în vogă și sunt solicitate de public la petreceri.

Dincolo de spectacole, viața lui Dan Ciotoi nu a fost doar cu bucurii, așa cum lăsa să se înțeleagă de fiecare dată când urca pe scenă. Artistul a trecut prin multe cumpene și nu i-a fost deloc ușor.

Ce s-a întâmplat cu Dan Ciotoi, din formația Generic
Succesul de pe scenă i-a adus și probleme lui Dan Ciotoi care s-a lăsat dus de val și a călcat strâmb în căsnicie.

În urmă cu mai mulți ani, artistul a avut o aventură și a ales să plece de acasă. Soția lui Dan Ciotoi a cerut divorțul după 30 de ani de căsnicie.

Nu a putut să treacă peste infidelitatea acestuia. Într-un interviu, artistul a povestit că atunci au început toate problemele lui. Mai întâi a fost divorțul, apoi a suferit o depresie, urmată de un accident rutier.

Artistul nu s-a ferit să spună că a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor. Atât de copleșit se simțea de toate problemele din viața lui.

Eram la limită de a-mi lua zilele. Dacă mai dura o lună, da. Simţi că nu mai are rost să mai trăieşti, nu ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog, spunea Dan Ciotoi într-un interviu.

Dan Ciotoi a mai primit o șansă din partea soției înșelate
Soția lui Dan Ciotoi a găsit puterea de a-l ierta pe artist pentru infidelitate. Valul celebrității l-a făcut să plece de acasă și să se mute cu amanta.

Pentru soția lui Dan Ciotoi a fost o lovitură grea, iar femeia a cerut imediat divorțul.

Despărțirea de Liliana l-a durut fizic pe artist, care și-a dat seama că făcuse cea mai mare greșeală din viața lui. Deși erau despărțiți, Liliana i-a fost totuși alături când a fost operat de cancer. Timpul a vindecat rănile, iar solistul trupei Generic și soția sa sunt din nou fericiți împreună.

Totul e bine când se termină cu bine, iar Dan Ciotoi are parte de liniște acum în viața personală și de realizări în carieră. Artistul a lansat piese noi, este chemat la concerte și în țară și în străinătate, și se bucură de interesul publicului pentru Formația Generic.