Ce s-a ales de copiii Violetei, femeia care a murit după filmarea emisiunii Visuri la Cheie

Visuri la Cheie a îndeplinit visul a numeroase familii neajutorate, oferindu-le acestora un acoperiș deasupra capului. De acest ajutor s-a bucurat și Violeta, o mamă singură, cu trei copii.

Povestea lor de viață a impresionat o țară întreagă și mulți oameni s-au mobilizat pentru a-i ajuta. Situația lor s-a agravat, mai ales atunci când Violeta s-a îmbolnăvit de cancer.

Din nefericire, ea nu s-a bucurat prea mult de noua ei casă și, cel mai dureros, a lăsat în urmă trei copii orfani. Află ce s-a întâmplat cu ei după moartea femeii.

Violeta de la Visuri la Cheie a lăsat în urmă trei copii
Povestea Violetei de la Visuri la Cheie a emoționat o țară întreagă. Ea și cei trei copii ai ei, dintre care unul cu probleme grave de sănătate, au fost nevoiți să locuiască într-un magazin nefolosit, după ce casa lor a luat foc și nu a mai rămas nimic din ea. Între timp, o fundație s-a mobilizat și a reușit să strângă banii necesari pentru construirea unei noi case. Din păcate, lucrările s-au oprit brusc: Violeta a aflat că are cancer, motiv pentru care toți banii au fost folosiți pentru ca starea sa de sănătate să se amelioreze.

Cazul lor a ajuns și la eroii de la Visuri la Cheie, care le-au construit casa până la ultimul detaliu. Pe data de 25 septembrie 2017, casa le-a fost înmânată acestora. Cu toții au fost încântați că au, în sfârșit, propria lor locuință, însă soarta a fost crudă cu Violeta. Pe 26 octombrie, femeia a decedat, reușind să le mai fie alături copiilor ei și să se bucure împreună de noua casă doar o lună. Surse apropiate ale acestora susțineau atunci că cei mici au rămas acolo singuri și aveau foarte mare grijă de casă. Mama lor ar fi spus, înainte de a pleca din această lume, că pleacă, totuși, mulțumită de faptul că ai ei copii nu vor ajunge pe drumuri.

Ultimele informații despre cei mici datează din anul 2018. La acel moment, cel mai mare dintre frați era major și se lupta pentru tutela fraților lui. Singurul lor sprijin au rămas vecinii, rudele, care, din când în când, îi vizitau și îi ajutau din puținul lor. Ulterior, și Florentin, băiatul mijlociu a devenit major și își continua atunci studiile. Fratele cel mai mare mergea la muncă pentru a se putea întreține pe el și pe cei mai mici, și-a continuat pasiunea pe care o avea pentru fotografie, însă problema cea mai mare era la copilul cel mic, care suferea de autism. Acesta trebuia să meargă la un centru de recuperare, însă costurile erau mult prea mari.