Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea înainte ca Petrică Cercel să moară

Moartea lui Petrică Cercel a îndoliat o țară întreagă! Familia, fanii dar și prietenii sunt îngenuncheați de durere.

Înainte cu doar câteva ore ca celebrul manelist să moară, colegul său de breaslă, Adi de la Vâlcea, cerea comunității sale să se roage pentru bunul său amic pentru a scăpa din încercarea grea la care a fost supus.

Din nefericire, totul a fost în zadar, astfel artistul a încetat din viață în urmă cu câteva clipe.

COVID-19 a lovit încă o dată lumea artistică! S-a luptat până în ultimul moment cu aceast virus, însă totul a fost în zadar. Medicii au încercat tot ce le-a stat în putință pentru a-l face bine și a-i putea reda din nou forța de a urca pe scenă, dar virusul l-a luat de lângă cei dragi.

Rugăciunea postată de Adi de la Vâlcea, înainte ca Petrică Cercel să moară
Aseară, Adi de la Vâlcea a anunțat pe pagina sa personală de Facebook cum mai este starea de sănătate a colegului său de breaslă, regretatul Petrică Cercel. Trist, deoarece celebrul manelist începea să se simtă din ce în ce mai rău, ba chiar a ajuns să fie intubat, Adi de la Vâlcea a cerut marii comunități să se roage pentru binele acestuia și ca Dumnezeu să îi dea putere pentru a ne încânta din nou cu piesele sale.

Din nefericire, în urmă cu scurt timp, artistul a dat vestea cutermurătoare atât fanilor săi, cât și ai regretatului său prieten, prin care anunță că Petrică Cercel s-a stins din viață. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, astfel în aceste momente, familia manelistului, fanii și toți cei care l-au îndrăgit sunt îngenuncheați de durerea cu care a venit această tragedia asupra lor.