Ce pensie incaseaza lunar Serghei Mizil: “Daca era sa traiesc din pensie, nu puteam sa imi iau medicamente”

Putina lume stie ca Serghei Mizil este pensionar. Acesta a dezvaluit recent ca incaseaza lunar o suma de la stat, dar nu se intretine cu acesti bani.
Serghei Mizil a aparut impreuna cu fiica lui mai mica, Ana Mizil, in cel mai recent episod de podcasturi “Pe bune”, unde a facut o dezvaluire neasteptata. Acesta spune ca incaseaza lunar o pensie de la stat, dar medicamentele il costa mult mai mult.
„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”, a spus Serghei Mizil.
„Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, i-a recomandat interlocutorul, făcând referire la un ajutor acordat de stat, ce urmează să fie acordat de luna viitoare.
Guvernanții au decis ca persoanele cu venituri mici să beneficieze, cel mai probabil din luna mai, de un ajutor lunar în valoare de 250 de lei. Ajutorul se va concretiza sub formă de bani, vouchere sau tichete de masă.
Horoscop iunie 2022. Trei zodii cu noroc și trei urmărite de ghinion în luna iunie
Lovitură GREA pentru Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte
FURTUNI ELECTRICE în toată țara! Vine prăpădul în următoarele ore
”LUIZA TRĂIEȘTE!” – Mama fetei este în lacrimi. Ce a aflat din raportul FBI
Horoscop iunie 2022. Zodiile care vor avea mare ghinion
Beneficiarii vor fi familiile sau pensionarii care câștigă sub 1.500 de lei. Astfel, Serghei ar avea toate șansele să se califice pentru acordarea ajutorului de la stat. Cu toate acestea, el a reacționat prompt „da, îmi dau 50 de euro!”, lăsând impresia că nu este interesat.