Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania! NU va primi voucherele sociale de 250 de lei

Adriana Iliescu a devenit cunoscuta in Romania atunci cand a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai in varsta femeie care a nascut un copil sanatos. Femeia a vorbit despre pensia pe care o primeste de la stat si nu este tocmai multumita de sumele incasate!

Adriana Iliescu a dat o lecție tuturor, în 2005, când a reușit să aducă pe lume un copil, la vârsta de aproape 70 de ani. Acum în vârstă de 85 de ani, fosta profesoară este extrem de mândră de fiica ei.

Aceasta a mărturisit că Eliza își dorește să urmeze două facultăți, iar apoi să intre și ea în învățământ. Cu toate astea, Adriana Iliescu are o situație financiară modestă, iar lună de lună trebuie

să fie chibzuită cu banii de pensie, mai ales că fiica ei a crescut și are nevoie de multe lucruri, scriu jurnalistii de la Romania TV.

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu intra în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil.

Eliza are 17 ani în prezent și locuiește alături de mama sa într-o casă modestă, dar cu tot ce le trebuie celor două. Adriana Iliescu, fosta profesoară universitară de limba și literatura română s-a mândrit mereu cu performanțele Elizei de la școală și a spus în repetate rânduri că învață împreună, pentru că nu-și permit meditații.

Cu toate că, de mai mulţi ani, Adriana Iliescu are mai multe procese în ceea ce priveşte averea sa, femeia este optimistă şi promite că totul va ajunge în posesia fiicei sale. „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara aceasta în urmă cu câtiva ani.

Adriana Iliescu este precaută şi şi-a făcut deja planurile în ceea ce o privește pe fiica sa. „Eu îi las moștenire două apartamente şi o las în grija doctorului care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a mai spus aceasta.

Legat de pensie, Adriana Iliescu nu este tocmai mulțumită de sumele primite, însă este recunoscătoare pentru ce are și că își poate crește fiica.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei.