Ce parere are Gigi Becali despre Vladimir Putin: „Eu nu il pot judeca”

Gigi Becali a mărturisit care este părerea sa sinceră despre atacul Rusiei asupra Ucrainei. De asemenea, omul de afaceri a precizat care este părerea sa despre Vladimir Putin. El consideră că liderul Rusiei a produs moa.rte pe pământ.

Gigi Becali se află printre multele persoane care îl condamnă acum pe Vladimir Putin, după ce joi a decis să bombar.deze Ucraina și să pornească astfel un răz.boi. Afaceristul a dat de înțeles că nu este de acord cu agresiunea armatei ruse împotriva Ucrainei.

Gigi Becali a spus că este destul de greu să îl mai oprească cineva în aceste momente pe Vladimir Putin, și doar Dumnezeu îl va putea judeca.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moar.te pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece.

Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omo.rât 21.000 de prunci. Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omo.are oameni.

Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat.

Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Ziua de 24 februarie 2022 nu va fi uitată niciodată. Răzb.oiul a început din nou în Europa chiar la granițele României. Capitala Kiev a fost atacată cu ra.chete balistice susţine un consilier al Guvernului ucrainean. Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, este de părere că el este ţinta numărul 1 şi acuză comunitatea internaţională că ucrainenii au fost lăsaţi singuri să-şi apere ţara.

Astfel, ieri, la ora 5 dimineața, după trei zile de la declararea independenței celor două regiuni separatiste Doneţk şi Luhansk, Vladimir Putin a dat ordinul sec de atac asupra Ucrainei. În doar câteva secunde, o ploaie de ra.chete a căzut peste ţara vecină României.