Ce nu mănâncă niciodată chef Florin Dumitrescu la restaurant

Invitat într-un podcast, chef Florin Dumitrescu a vorbit despre experiențele din restaurante și despre ce nu comandă niciodată când iese în oraș.

Mulți s-ar putea regăsi în aceeași situație, iar cheful de la Antena 1 a explicat ce anume îl deranjează și cum și-a dat seama că este mințit de către ospătari.

Ce nu comandă chef Florin Dumitrescu din restaurant

Celebrul bucătar a spus în podcastul lui George Buhnici, că nu comandă niciodată de la restaurant.

A avut parte de experiențe negative și a înțeles că este mințit.

Chef Florin Dumitrescu nu comandă niciodată ciorbă atunci când iese în oraș.

Și-a dat seama că bucătarii folosesc vegeta în acest preparat și de atunci a renunțat să mai consume asta. Îi provoacă probleme mari de sănătate și nu mai vrea să riște sub nicio formă.

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul, că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă. Bazele chimice pe care ei le folosesc acolo…

Treaba aia, un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea.

E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi, a spus Florin Dumitrescu în podcastul lui George Buhnici.

Celebrul bucătar de la Chefi la cuțite a oferit un sfat prețios celor care obișnuiesc să ia masa în oraș. Astfel, chef Florin Dumitrescu spune că nu ar trebui să luăm ceea ce ne recomandă ospătarul și a motivat această afirmație.

Florin Dumitrescu: Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul
Cheful de la Antena 1 a dezvăluit un truc important: nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul.

Florin Dumitrescu a spus că aceștia recomandă preparatele de care vor să scape, de multe ori pentru că sunt aproape de expirare.

Pentru a fi siguri că vom primi mâncare proaspătă, Florin Dumitrescu ne sfătuiește să mergem acolo unde este aglomerat.

Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! (…) Există acest astăzi vă recomand… coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?, a mai spus Florin Dumitrescu.

Încă un truc dezvăluit de celebrul chef pentru a ne ajuta să depistăm probleme în preparatele pe care le primim la restaurant. Acesta spune că atunci când carnea se acoperă cu sos, înseamnă că se acoperă o greșeală.