Ce meserie are soția lui Cătălin Moroșanu. Georgiana produce mai mulți bani decât soțul ei

Cătălin Moroșanu are o parteneră de viață care îi este alături de aproape 20 de ani, dar despre care nu se cunosc prea multe lucruri. Georgiana este foarte discretă.

Fostul concurent al show-ului Survivor România a vorbit la un moment dat despre soția sa, femeia care l-a făcut de două ori tată. Luptătorul a dezvăluit ce meserie are cea care i-a făcut alături la bine și la greu în ultimii 20 de ani.

Ce lucrează soția lui Cătălin Moroșanu. Georgiana are un salariu foarte mare

Cătălin Moroșanu are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, Georgiana, care recent l-a făcut tată de băiat. Sportivul are și o fetiță pe nume Natalis de care este tare mândru, chiar dacă nu reușește să petreacă prea mult timp cu ea.

Luptătorul K1 se mândrește cu o familie unită și frumoasă și cu o parteneră de viață inteligentă, cu o meserie bănoasă. Femeia produce mai mulți bani decât fostul concurent de la Survivor România prin ceea ce face.

Georgiana este medic stomatolog la Iași, acolo unde locuiește împreună cu cei doi copii În plus, a absolvit două facultăți, Economia și Stomatologia, fiind extrem de apreciată de clienții care ajung la cabinetul ei.

Lucrează pentru una dintre cele mai cunoscute clinici stomatologice de la noi din țară și are un venit generos, însă preferă să fie discretă și să nu apară în lumina reflectoarelor, așa cum face soțul ei, Cătălin Moroșanu.