Ce mare și frumoasă s-a făcut Roxana India, fetița înfiată de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur! Imagini superbe cu „comorile” celor doi soți

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur duc o viață ca în filme, cu un scenariu superb. Cei doi cresc trei copii, doi biologici și o fetiță înfiată în urmă cu 5 ani, și au ales să trăiască la țară, departe de agitația Capitalei.
Fosta solistă de la Hi-Q publică des pe Instagram imagini cu familia ei, mai ales cu cei trei copii. Ce mare și frumoasă s-a făcut Roxana, fetița înfiată de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur!
Dana Nălbaru (45 de ani) și Dragoș Bucur (45 de ani) sunt căsătoriți de 17 ani și au o familie foarte frumoasă. Ei au împreună trei copii, doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, care luna viitoare va împlini 10 ani. Fosta solistă de la Hi-Q, care recent a lansat o superbă piesă religioasă, își dedică tot timpul copiilor și este mereu în urma pașilor lor.
Așa au ieșit și aceste fotografii cu cei trei frățiori, ținându-se de mână. Sofia, fiica cea mare a Danei Nălbaru, este foarte protectoare cu frățiorii, iar Roxana India, la rândul ei, are mare grijă de emzinul Kadri.
Roxana India va fi sărbătorită luna viitoare, căci va împlini 10 anișori. Ea se află deja de 5 ani în familia soților Bucur și viața ei s-a schimbat radical. Dintr-un copilaș greu adoptabil a devenit o fetiță dezinvoltă, fericită, care are o blândețe fascinantă în ochii ei mari și frumoși.
Fetița înfiată de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur a fost pe lista copiilor „greu adoptabili”
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au povestit că au adoptat-o pe Roxana, o fetiță de etnie romă, în anul 2017, pentru că și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie.
Au găsit-o pe micuța cârlionțată, care a trecut prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă, și au îndrăgit-o instant.
„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni.
Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit Dana într-un interviu mai vechi.
„Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.
Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni.
La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, a mai povestit Dana Nălbaru, într-o emisiune TV.