Ce mai face Irina Nicolae, din trupa ASIA. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă de când a renunțat la muzică

Cine nu își amintește de Irina Nicolae, solista trupei ASIA care a făcut furori în anii 2000?!

Brunetă și cu părul prins în multe codițe, Irina s-a făcut rapid remarcată în rândul publicului, iar ASIA a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzical românesc de la acea vreme.

Timpul a trecut, unele trupe s-au menținut pe piață, dar nu și ASIA care s-a destrămat iremediabil. Acum Irina nu mai are nicio legătură cu muzica, s-a mutat din țară și viața ei arată complet diferit.

Ce mai face Irina Nicolae, ex ASIA
Irina Nicolae are acum 43 de ani, este soție și mamă, nu mai cântă și nici măcar nu mai locuiește în România. Fosta solistă a trupei ASIA este stabilită cu familia în Budapesta. Irina este activă pe conturile sociale unde postează des și astfel fanii din România pot afla informații despre viața ei.

Irina este căsătorită din anul 2015 cu Marius Vizer, președintele Federației Naționale de Judo, iar împreună au o fetiță cu un nume deosebit: Scarlett Maria. Într-un interviu pentru Click!, Irina spunea în urmă cu câțiva ani că nu a schimbat-o căsătoria, pentru că o hârtie nu poate schimba sentimentele dintre doi oameni.

Hârtia era mai puțin importantă pentru noi, important este ceea ce simțim, ceea ce trăim, ceea ce construim în relația noastră cu fiecare zi și faptul că ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu, spunea Irina Nicolae.