Ce inseamna, de fapt, daca te mananca palma dreapta sau palma stanga

De cate ori s-a intamplat sa te manance mana stanga sau palma? Sigur te-ai gandit ca acest lucru are o semnificatie aparte. Se spune ca mancarimea palmelor este cauzata de diverse cauze biologice, dar, pe de alta parte, oamenii cred intr-o multime de superstitii.
Iata ce semnificatie are mancarimea in palma stanga.
Se crede ca mana stanga este cea pasiva, iar cea dreapta este cea activa. In popor, atunci cand te mananca mana stanga, se spune ca vei pierde bani. Pe baza acestei superstitii, multe persoane cheltuie mai multi bani urmatoarea perioada. Superstitie sau nu, este un fapt demonstat.
Daca te confrunti cu o astfel de situatie, poti scapa cu ajutorul unei alte superstitii conform careia, daca te atingi de lemn, se alibereaza energiile negative.
Iata ce se inseamna cand te mananca palma dreapta.
Oamenii spun ca daca te mananca palma dreapta, inseamna ca o sa primesti bani, dar se pare ca irlandezii au alta parere.
Acestea sunt recunoscuti ca fiind foarte superstitiosi, iar mancarimea in palma dreapta inseamna ca vei cunoaste o persoana care te va impresiona.
Cu toate acestea, specialistii in energii universale considera ca, de fapt, este vorba despre un transfer activ de energie.
Aceasta aduce numai beneficii: de la diverse reusite pe plan personal si profesional, pana la imbunatatirea starii de sanatate.