Ce înălțime are Teo Trandafir? Nu te-ai gândit niciodată că este atât de înaltă!

Teo Trandafir este o prezentatoare de televiziune din România, cunoscută pentru moderarea emisiunii „Teo”, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006.

Probabil nu te-ai gândit niciodată ce înălțime are Teo Trandafir, dar vei afla în rândurile următoare.

Vedeta a trecut, în urmă cu mai mulți ani, prin clipe îngrozitoare. A fost la un pas de a-și pierde viața, însă mulțumită eforturilor medicilor, Teo a revenit în forță și continuă să ne încânte cu

optimismul și cu felul ei carismatic de a fi

Nu multă lume știe, dar numele său complet este Teodora Virginia Trandafir şi este fata unui renumit medic pediatru şi cardiolog.

Incredibil! Iată ce înălțime are Teo Trandafir
Teo Trandafir are 1,82 m, iar în prezent cântărește 80 de kilograme. În vârstă de 53 de ani, vedeta a trecut prin multe provocări. În anul 2011, Teo a avut un moment de cumpănă, când a fost internată de

urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie la Spitalul Elias din București.

Pentru că starea de sănătate se agrava, ea a fost transportată cu un avion privat la Clinica AKH din
Viena, unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale.

Ea a învins boala, ducând apoi o luptă crâncenă împotriva kilogramelor în plus. În anul 2014, ea a a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a transformat complet.

Teo Trandafir a reușit să slăbească apoi peste 62 de kilograme, ajungând să cântărească sub 70 de kilograme și să se bucure de orice haine își dorește.

Viața lui Teo Trandafir

Teo Trandafir s-a născut pe data de 2 iunie 1968, în Pitești, județul Argeș. A urmat cursurile Colegiului Naţional Nicolae Bălcescu din Brăila, după care s-a înscris la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia de arabă-engleză.

Încă din timpul facultății, Teo a vrut să își câștige singură existența și s-a angajat ca vânzătoare de bilete la o agenţie de turism.

Timp de șase ani, a fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, în perioada 1990-1996. Până la căsătorie Teo Uță a fost numele său. Din păcate, cei doi au ales să nu mai meargă pe același drum, Teo alegând să își păstreze numele.

Ulterior, cunoaște un alt bărbat pe o rețea de socializare, alături de care își unește din nou destinele. Numele acestuia este Constantin Iosif, iar relația cu el a durat doar șase luni.

Primul job în presă al lui Teo Trandafir a fost ca prezentatoare de ştiri la radio, la postul 2M+, ulterior apărând pe micile ecrane. A prezentat „Bună Dimineața”, alături de Mircea Badea, de la

Tele7ABC, după care a prezentat emisiunea „Dimineața devreme”, alături de Badea, la Antena 1.

Dorind să evolueze, Teo Trandafir s-a transferat la Pro Tv, unde a prezentat emisiunea „Teo”, devenind unul dintre cei mai bine cotați prezentatori TV din România. A părăsit acest post în anul 2013 și a plecat la Kanal D, unde lucrează și în prezent.

Teo nu are copii naturali, însă a adoptat o fetiță, pe nume Maia, care are în prezent 17 ani.

Cum se menține Teo Trandafir în formă
După intervenția suferită, Teo a trecut la un regim alimentar strict. A declarat, la un moment dat, că mănâncă foarte puțin la fiecare masă.

„Minunat este să respecți un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenție. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet încet supă cremă. Încet încet am învățat să mi le fac singură, după care am trecut pe hrană solidă.

Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mămânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul.

Nu mai mănânc prăjeală pentru nu îmi place. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci”, a povestit Teo Trandafir, pentru Revista Avantaje.