Ce îi cerea preotul din Iași enoriașei măritate. Tânăra a dezvăluit cum l-a ispitit.

Tânăra care l-a ispitit pe Bogdan Orzetic, preotul bisericii Nașterea Maicii Domnului din satul Scobâlțeni (județul Iași), a dezvăluit detalii picante despre relația lor.
Conform jurnaliștilor de la bzi.ro, tânăra Alexandra a declarat că preotul i-ar fi cerut să-i îndeplinească unele fantezii. Părintele era nemulțumit din cauza faptului că soția nu era atentă la dorințele sale.
Preotul nu mai era mulțumit de relația cu preoteasa
Asta a susținut tânăra care era căsătorită cu un bărbat mai în vârstă. În plus, se pare că preotului îi plăcea să o asculte pe tânără când povestea despre ce făcea ea în patul conjugal.
”După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea.
Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă.
Fantezia lui era sexul oral. Mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a declarat Alexandra Nicai pentru reporterii cotidianului Bună Ziua Iași.
Mai departe, tânăra a declarat că în ciuda pasiunii mistuitoare, ambii au evitat să întrețină relații intime în apropierea bisericii sau în lăcașul de cult:
”La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit.”
Amor la final
Astfel, cei doi profitau de momentele în care preoteasa nu era acasă și se iubeau în apartamentul preotului. Potrivit sursei citate, tânăra consideră că între ea și slujitorul Domnului nu a fost decât o aventură. Un joc.
Alexandra a precizat că în niciun moment nu s-a gândit la o relație cu Bogdan Orzetic, o figură foarte populară printre enoriași.
Când a fost întrebată dacă a luat în calcul varianta păstrării legăturii cu preotul, infidela a oferit un răspuns negativ.
Ea a dezvăluit că vrea să divorțeze întrucât soțul înșelat a început să o bată. Mai departe, Alexandea nu vrea decât să aibă grijă de copilul ei, în liniște, departe de scandalul care a marcat comunitatea.