Ce i-a făcut un taximetrsit plin de tatuaje din Brăila bătrânului din imagine: „Nu am stat pe gânduri și…”

Gestul unui taximetrist vizavi de un moșneag amărât a ajuns viral pe rețelele de socializare.
Fapta tânărului s-a aflat, iar cei din mediul online au fost impresionați. Mulți l-au felicitat pentru decizia lui.
Gestul unui taximetrist a impresionat o Românie întreagă
Ionuț Eparu este un tânăr taximetrist din Brăila, care a dat o lecție de viață tuturor. Acesta se afla pe traseu când a zărit, pe marginea drumului, un bătrânel amărât.
Fără să stea pe gânduri, a oprit și l-a întrebat ce e cu el. Bătrânul i-a mărturisit că muncise la o fermă, dar că nu fusese plătit. El plecase pe jos spre Măcin, pentru că nu avea bani nici măcar de drum.
Impresionat de suferința bărbatului în vârstă, Ionuț s-a oferit să-l ducă cu mașina până la destinație, deși n-avea drum într-acolo.
Mai mult de atât, pe drum, el s-a oprit să cumpere diverse alimente, moșneagul spunându-i că a mers toată ziua pe jos și că nu a mâncat nimic.
 „Mă bucur că din puținul meu i-am oferit un mic ajutor”
Modest, Ionuț spune că i-a oferit doar un „mic ajutor” acestui bătrân.
El l-a condus până la bac, i-a plătit transportul și i-a urat drum bun spre casă.
”Stăteam în stația de taxi de la Piața-Mare, pe trotuar se apropia acest moșneag trist. Venea pe jos de la Silistraru, de la o ferma unde a muncit și nu a fost plătit!
M-a întrebat cum ajunge la trecerea bac Smârdan, vroia să ajungă acasă… la Măcin. Mi-a spus că s-a pornit la drum de dimineața, că îl dor picioarele foarte tare și că nu a mâncat nimic.
Nu am stat pe gânduri și l-am urcat în mașină. Am pornit spre bac, în drum am oprit la un magazin alimentar de unde i-am luat ceva de mâncare, un pachet de țigări și o bere rece.
Mă bucur că din puținul meu ți-am putut oferi un mic ajutor! Drum bun moșule, să ajungi acasă sănătos!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.
 În urma faptei sale, bărbatul a devenit cunoscut pe rețelele de socializare. El postează des pe Facebook mesaje, iar oamenii îi apreciază modul în care gândește.