Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar: „E jenant”

S-a aflat ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce acesta i-a dechis un nou dosar.

Aflați în plin proces de divorț, impresara și antrenorul se mai întâlnesc doar în sala de judecată, după ce bărbatul i-ar

fi deschis mai multe procese. Cel mai recent l-ar avea ca motiv principal pe fiul lor, pe care-l alintă Bebeto. Iată despre ce e vorba!

Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce el i-a deschis un nou dosar? E întrebarea ce a stat pe buzele

tuturor, după ce, în urmă cu câteva zile, sexy-impresara a fost surprinsă de paparazzi ieșind din judecătoria Buftea,

împreună cu avocatul ei. Agentul FIFA a susținut că Laurențiu Reghecampf i-ar fi deschis acum un nou proces, iar „războiul’ dintre ei s-ar da acum pe custodia băiatului lor, Bebeto.

La scurt timp după ce a ieșit din judecătorie, Anamaria Prodan a acceptat să ofere câteva declarații. Sexy-impresara a

susținut că îi apar dosare peste dosare din partea lui Laurențiu Reghecampf. În total, ar fi vorba despre 7, toate deschise de Reghe.

„O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu

Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni’, a declarat Anamaria Prodan Click!

Aceasta a purtat o ținută extrem de elegantă la judecătorie, tip office, în nuanțe de gri, vestimentație accesorizată cu o broșă Chanel și o geantă Hermes. Pe umeri, ea și-a pus o blană, iar pentru partea de jos, vedeta a ales o pereche de pantofi stiletto.

„De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani

să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată

din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală… Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea’, a adăugat ea.